Kimusubi Aikido
Harjoitusajat Linkit
Yhteystiedot
Peruskurssi

Tervetuloa harjoittelemaan aikidoa!

Mitä on aikido?

Aikido on kamppailulaji, jossa ei kilpailla. Lajissa korostetaan mielen, kehon ja ki:n (henkinen (sisäinen?) voima) yhdentymistä toiminnassa. Aikidosta hieman lisää tässä ja tässä.

Mitä minä saan aikidoa harrastamalla?

Aikido on intensiivinen, paljon antava liikuntamuoto, joka parantaa kestävyyttä, voimakkuutta, koordinaatiota, tasapainoa ja yleistä terveydentilaa. Harjoittelu auttaa myös kehittämään tarkkaavaisuutta ja rauhallista mieltä. Monet kokevat säännöllisen harjoittelun myös vähentävän stressiä.

Tärkein syy aikidon harjoittelemiseen on kuitenkin itse harjoittelusta nauttiminen!

Alussa useimmat kokevat varmaankin aikidon jonakin asiana - joka saavutetaan. Aikidon harjoittelemista voisi kuitenkin kuvata enemmänkin matkana, eikä niinkään jonakin saavutettavana määränpäänä.

Miksi tulisin juuri Kimusubiin harjoittelemaan?

Kimusubin pääopettaja Juhani Laisi on sekä ammattitutkinnon suorittanut valmentaja että Suomen aikidon Grand Old Man. Hän on toinen Suomen Shihan-tasoista aikido-opettajista ja ainoa, jolle on myönnetty korkea 7. Danin arvo. Aikidon ammattilaisena hän opettaa kahdessa seurassa ja sen lisäksi jatkuvasti aikidoseminaareissa Suomessa ja ulkomailla.

Tyypillisesti seuraohjaaja yrittää tasapainoilla työn/opiskelun, perheen ja harrastusten välillä. Niin meistä useimmat, varmaan sinäkin. Ammattilaisen on helpompi omistautua työlleen ja myös kehittyä siinä amatööriä nopeammin.

Aikidon harrastaminen on hauskaa joka seurassa, koska aikidokat ovat sosiaalista, rentoa ja mukavaa porukkaa. Meillä on keskeisen sijainnin lisäksi etuna harjoitukset kuusi kertaa viikossa; arkisin kaksi aamulla, kaksi illalla sekä kaksi viikonloppuna. Löydät varmasti niistä itsellesi sopivat harjoitusajat.

Kuinka voin aloittaa?

Juuri tällä hetkellä emme järjestä varsinaisia aloitusjaksoja, mutta voit aloittaa oman harjoittelusi ilta- tai viikonloppuharjoituksissamme milloin haluat.

Näissä harjoituksissa saat saa yksilöllistä apua perusasioissa. Kokeneemmat sekä opastavat ja harjoittelevat kanssasi, jotta tunnet olosi riittävän varmaksi harjoitellaksesi muiden kanssa.

Mukaan ensimmäisiin harjoituksiin mukavat, väljät vaatteet, tai gi (aikidopuku), jos sinulla on sellainen. Olet myös tervetullut ensin katselemaan harjoituksia ja keskustelemaan ohjaajan sekä muiden harjoittelijoiden kanssa ennen kuin päätät liittyä seuraamme.

Miten usein harjoituksissa on käytävä?

Jakson hinta on 75 euroa ja se sisältää myös kuluvan vuoden jäsenmaksun. Kurssin päätteeksi olet valmis osallistumaan kaikkiin Kimusubin harjoituksiin.

Voit rekisteröityä netin kautta, soittaa tai vain saapua dojolle noin 15 minuuttia etuajassa ja esittelet itsesi sekä täytät paikanpäällä ilmoittautumiskaavakkeen.

Yhteystiedot

Juhani Laisi
puh: 040 592 1303
e-mail: juhani.laisi(at)kolumbus.fi (vaihda (at) @-merkiksi)

Muuta

Ohjeita uudelle oppilaalle.

Aikidosta lyhyesti.

Tässä vaiheessa haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi pitkälle ja antoisalle matkalle aikidon maailmaan.

    Alkeisjakson tiedot

  • Seuraava alkeisjakso alkaa kun haluat aloittaa.
  • Sturenkatu 25 sali
  • Kesto 4 viikkoa
  • Mukaan väljät vaatteet, pyyhe
  • Voit ilmoittautua ja kysyä lisätietoa ennakkoon, tai tulla vain paikalle